Body-Jet - Liposculptura 4D

Body-Jet este un echipament precis care permite o realizare speciala a liposuctiei asistate de apa in siguranta totala. Datorita fortei scazute a apei, sistemul Body-Jet garanteaza supravietuirea celulelor adipoase in proportie mai mare in comparatie cu alte sisteme existente pe piata. Viabilitatea ridicata a celulelor adipoase fiind aproape de 70-80%, datorita liposuctiei cu Body-Jet, acest lucru asigura rezultate finale de o calitate superioara.

Body-Jet Water Jet assisted liposuction system

Cu ajutorul tehnologiei Body-Jet centrifugarea grasimii sau alte proceduri de purificare nu mai sunt necesare deoarece grasimea recoltata in LipoCollector este doar decantata de lichid si este pregatita imediat pentru lipoffiling.

Fiind de calitate, grasimea recoltata are o rata de absorbtie de maxim 20-30%.

Tehnica liposuctiei/liposculpturii cu jet de apa este o metoda sigura, blanda si orientata pentru a elimina acumularile subcutanate de grasimi, oferind un mod foarte bun de modelare a tesutului in timpul operatiei si reducand timpul de vindecare al pacientului, totodata si complicatiile.

Body-Jet foloseste un jet subtire, tintit in forma de evantai, pentru a aplica lichid in timpul aspiratiei. Scopul lichidului nu este de a taia brusc prin tesut, ci de a slabi celulele de grasime cu cat mai putine daune posibile, reducand la minim traumatismele. Mecanismul simplifica procedura, reducand semnificativ timpul de tratament post liposuctie.

Tehnica fiind mai delicata, perioada de recuperare a pacientului dupa procedura de lipoaspiratie este mult diminuata, echimozele disparand dupa 4 zile.

Folosind Body-Jet WAL, solutia de infiltrare este directionta printr-un sistem de tuburi inchis intr-o canula cu aplicatie foarte subtire. Canula de aplicare este inconjurata de o canula externa care poate varia in diametru si aranjarea deschiderilor, in functie de scopul acesteia.

Se produce un jet pulsatoriu in locul unui jet continuu de lichid, acest jet eficient ofera un impact comparabil cu un cap de dus puternic. Prin urmare, nu exista posibilitatea unui efect traumatic de "rupere". Deoarece sistemele de presiune pentru infiltrare si aspiratie functioneaza independent, aceste procese pot fi controlate separat.

Este de remarcat faptul ca siguranta pacientului a crescut considerabil, chiar si in proceduri extinse. Limitarile si dezavantajele altor metode de infiltrare sunt reduse sau eliminate.

In aproape toate cazurile, Body-Jet faciliteaza utilizarea preinfiltrarii solutiei tumescente modificate pentru a crea analgezie adecvata pentru efectuarea liposuctiei nedureroase sau aproape nedureroase.

Ce este Liposculptura 4D

Ce este Liposculptura 4D?

Reprezentand noul trend in materie de remodelare corporala, liposculptura 4D sculpteaza, subtiaza, adauga volum si forme in locurile in care este nevoie, reusind in final sa ofere forma perfecta si silueta dorita.

Centrul de Excelenta in Liposculptura

De ce sa alegi Centrul de Excelenta in Liposculptura

Dispunand de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala Centrul de Excelenta in Liposculptura isi propune sa aiba rezultate imbatabile si sa dea un sens nou liposculpturii.

Body-Jet LipoLife liposculptura
lipoedem

Lipoedemul

Cunoscut si sub numele de "sindromul grasimii dureroase", lipoedemul este o boala cronica pe care, in mod eronat, multi o confunda cu celulita. Spun ca este o confuzie eronata pentru ca, spre deosebire de celulita, lipoedemul poate sa se extinda pana la nivelul gambelor si al gleznelor.

lipoedem grasime
umflarea picioarelor celulita