dr Crenguta Coman

Medic Primar
Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva
Doctor in stiinte Medicale

Dr. Crenguta Coman

Dr. Crenguta Coman, absolventa a Facultatii de Medicina Generala a UMF Carol Davila din Bucuresti in anul 1999, devine medic rezident in chirurgie plastica in anul 2001, o specialitate pe care si-a dorit sa o practice dintotdeauna. Este membru activ al Asociatiei Chirurgilor Plasticieni din Romania, al Societatii Romane de Chirurgie Estetica, precum si al ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery).

Experienta Profesionala

In cei 6 ani de rezidentiat in Spitalul Clinic de Urgenta Universitar si Spitalul Clinic de Urgenta de Chirurgie Plastica Reparatorie si Arsuri, a pus bazele tehnicilor de chirurgie estetica si reparatoare, atat pentru rezolvarea cazurilor de urgenta dar si pentru rezolvarea cazurilor cronice.

Din 2012 pana in 2017 a lucrat in cadrul sectiei clinice de Chirurgie Plastica, Estetica si Microchirurgie Reconstructiva a Spitalului Clinic de Urgenta “Sf. Ioan”, devenind medic primar in anul 2013.

In cei peste 18 ani de experienta si nenumaratele congrese si workshp-uri internationale la care a participat (Brazilia, Japonia, SUA, Spania, Italia, Portugalia, Belgia, Rusia, Taiwan), dr. Crenguta Coman a ramas in permanenta legatura cu evolutia mondiala a tehnicilor chirurgicale, pentru a oferi pacientilor sai toata indemanarea si stiința acumulata de-a lungul anilor.