De ce sa alegi Centrul de Excelenta in Liposculptura

Centrul de Excelenta in Liposculptura

Dispunand de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala Centrul de Excelenta in Liposculptura isi propune sa aiba rezultate imbatabile si sa dea un sens nou liposculpturii.

Vasta experienta in domeniu si echipa minunata in care lucram, formata din Dr. CRENGUTA COMAN, Dr. ILEANA BOIANGIU, Dr. ADRIAN ALEXANDRU si Dr. ALEXANDRU BANICA ne-au indrumat spre punerea bazelor Centrului de Excelenta in Liposculptura, din pasiune pentru chirurgia estetica si din dorinta de a avea cele mai bune rezultate, cu scopul suprem de a crea o armonie intre pacient si aspectul sau fizic.

Pentru ca suntem in permanenta legatura cu evolutia mondiala a tehnicilor chirurgicale si pentru ca ne preocupa tot ceea ce este inovator in materie de chirurgie estetica, am ales pentru pacientii nostri cele mai bune tehnologii.

Centrul de Excelenta in Liposculptura se mandreste cu utilizarea tehnologiilor de varf: Body-Jet WAL si LipoLife.

Body-Jet este un echipament precis care permite o realizare specială a liposucției asistate de apă in siguranță totală.

Datorită forței scazute a apei, sistemul Body-Jet garanteaza supraviețuirea celulelor adipoase in proportie mai mare în comparație cu alte sisteme existente pe piață.

Avand o calitate superioara, grasimea recoltata are o rata de absorbtie de maxim 20%.

Tehnica liposucției/liposculpturii cu jet de apă este o metodă sigură, blândă și orientată pentru a elimina acumulările subcutanate de grăsimi, oferind un mod foarte bun de modelare a țesutului în timpul operației si reducand timpul de vindecare al pacientului, totodata si complicatiile.

Fiind mai delicat, perioada de recuperare a pacientului dupa procedura de lipoaspiratie este mult diminuata, echimozele disparand dupa 4 zile.

Despre LipoLife putem spune ca utilizeaza tehnologia laser si dispune de o interfață integrată, care permite cauterizarea și aspirarea simultană, simplificand procedura si reducand in acelasi timp durata de tratament, recuperarea dupa liposculptura dar si durerea resimtita de pacient.

Acest lucru unic permite medicilor să treacă mai ușor prin țesut și sa elimine celulele grase mai rapid și mai eficient. Întrucât procedura reuşeşte să lichefieze celulele grase, aspirarea necesită incizii mai mici, este mult mai delicată, fiind astfel urmată de vânătăi mai puține și cu o perioadă de recuperare mai redusă.

Pe măsură ce energia laser este livrată țesutului, acesta cauterizeaza vasele de sânge, minimizând sângerarea, umflarea și traumele corporale cum ar fi hematoame, edeme și vânătăi. Mecanismul simplifică procedura de liposuctie, reduce timpul total de tratament și obține rezultate clinice optime precum și reducerea la minimum a durerii postoperatorii.

liposculptura Body-Jet liposculptura laser LipoLife liposculptura cu apa
liposculptura

Liposculptura

Liposculptura abdominala este operatia estetica prin care se redefineste conturul abdomenului eliminandu-se excesul de tesut adipos.

afla mai multe
liposculptura coapse

Liposculptura Coapse

Interventia chirurgicala prin care se elimina excesul de grasime de la nivelul coapselor anterioare, interioare si exterioare.

afla mai multe