LipoLife - Lipoaspiratie cu laser

LipoLife simplifica procesul chirurgical oferind o solutie completa care acopera toate etapele liposuctiei, a netezirii pielii si procedurilor de grefare a grasimilor.

LipoLife - lipoaspiratie cu laser

Dezvoltata ca o alternativa la liposuctia traditionala, cu precadere pentru zone mici sau care prezinta laxitate a pielii, liposuctia asistata cu laser sau LipoLife, are capacitatea de a tinti anumite parti ale corpului care sunt deosebit de dificil de tratat cu alte metode de liposuctie.

LipoLife dispune de o interfata integrata care permite cauterizarea si aspirarea simultana (liposculptura), simplificand procedura si reducand in acelasi timp timpul de tratament, recuperarea dupa liposculptura dar si durerea resimtita de pacient.

Exista mai multe tehnici de lipoaspiratie cu laser, majoritatea implicand topirea directa a grasimii si apoi aspirarea ei. Lipolife foloseste o canula speciala ce contine in interior un fascicul laser care nu topeste grasimea ci doar o separa de testurile inconjuratoare, pentru a fi apoi aspirata.

Acest lucru unic permite chirurgului sa treaca mai usor prin tesuturi si sa extraga celulele grase mai rapid si mai eficient. Întrucat procedura reuşeşte sa lichefieze celulele grase, aspirarea necesita incizii mai mici, este mult mai delicata, fiind astfel urmata de vanatai mai putine si cu o perioada de recuperare mai redusa.

Pe masura ce energia laser este livrata tesutului, acesta cauterizeaza vasele de sange, minimizand sangerarea, umflarea si traumele corporale cum ar fi hematoame, edem si vanatai, precum si reducerea la minimum a dureri postoperatorii. Laserul folosit in procedura de liposuctie vizeaza doar grasimea, fara sa distruga sau sa raneasca structurile inconjuratoare precum muschii, nervii si vasele de sange.

Mecanismul simplifica procedura de liposuctie, reduce timpul total de tratament si obtine rezultate clinice optime.

LipoLife foloseste lungimea de unda care vizeaza în mod specific apa din tesuturile moi si prezinta o rata de absorbtie mai mare în apa si grasimi decat toate celelalte dispozitive concurente de lipoaspiratie. Aceasta permite îndepartarea optima a grasimilor cu o deteriorare minima a tesuturilor. Energia laser este livrata la o densitate mica de putere pentru o siguranta maxima, reducand la minimum riscul de arsuri. Lipoaspiratia laser a fost dezvoltata tocmai ca procedura sa fie cat mai putin traumatica – durerea este mai redusa si este prezenta timp de circa 1-4 zile.

În cazul lipoaspiratiei laser, echimozele sunt mult mai reduse (3-5 zile) sau chiar deloc, iar edemul post-procedura se remite în aproximativ 2 saptamani.

Control de temperatura LipoSense

LipoLife dispune de o canula de sensibilitate a temperaturii care monitorizeaza continuu temperaturile subdermice în timpul lipoaspiratiei asistate de laser. Energia laser este livrata catre tesut pana la atingerea temperaturii tinta, obtinand o precizie uniforma. Senzorul ofera feedback instantaneu de temperatura permitand generarea unui nivelul optim de energie cu laser. Daca temperatura depaseste limita, sistemul se va opri automat, prevenind orice leziune de tesut.

In plus, energia termica generata de laser in timpul procedurii de liposculptura, contracta fibrele de colagen si elastina existente si stimuleaza formarea de colagen nou pentru o piele mai ferma, cu aspect intinerit. Acest lucru este deosebit de important pentru zonele delicate, precum fata si gatul, precum si pentru zonele in care este prezenta celulita.

De fapt, LipoLife tinteste celulita exact la sursa sa din tesutul structural subdiacent. Energia laserului este directionata sub piele, separand pielea de tesutul adipos, rupand eficient buzunarele de celulita si restructurand pielea pentru un aspect mai neted, mai ferm si mai intinerit.

Centrul de Excelenta in Liposculptura

De ce sa alegi Centrul de Excelenta in Liposculptura

Dispunand de cele mai noi tehnologii existente la ora actuala Centrul de Excelenta in Liposculptura isi propune sa aiba rezultate imbatabile si sa dea un sens nou liposculpturii.

Body-Jet LipoLife liposculptura
lipoedem

Lipoedemul

Cunoscut si sub numele de "sindromul grasimii dureroase", lipoedemul este o boala cronica pe care, in mod eronat, multi o confunda cu celulita. Spun ca este o confuzie eronata pentru ca, spre deosebire de celulita, lipoedemul poate sa se extinda pana la nivelul gambelor si al gleznelor.

lipoedem grasime
umflarea picioarelor celulita