dr Adrian Alexandru

Medic Primar
Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva
Doctor in stiinte Medicale

Dr. Adrian Alexandru

Doctorul Adrian Alexandru a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti cu specializarea in Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva si Estetica, devenind in 2008 medic specialist si medic primar in 2013.

Experienta Profesionala

Este Director Medical al Clinicii de chirurgie estetica Eliade din București, se ocupa de chirurgia reconstructiva in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti si este Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”.

Cu o experienta de peste 18 ani in domeniu, cursuri de pregatire in tara si in strainatate atat in domeniul chirurgiei estetice dar si al chirurgiei reconstructive, dr. Adrian Alexandru crede ca scopul lui ca si medic estetician este acela de a genera o stare de armonie intre pacient si aspectul sau fizic.

Dr. Alexandru, membru al Clinicii de Chirurgie Plastica din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti isi concentreaza activitatea pe aspectele reconstructive ale specialitatii. Din 2007 el ocupa si postul de Asistent Universitar in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina – catedra de Chirurgie Plastica Microchirurgie Reconstructiva.

In 2015 obtine titlul de Doctor in Știinte Medicale, avand teza de doctorat cu titlul “Reconstructia faciala post excizii tumorale”.

Din 2015 tine cursuri in calitate de medic trainer pentru Croma Pharma’s in cadrul workshopurilor hands-on despre Rejuvenare cu acid hialuronic, PRP, fire de rejuvenare si fire de lifting facial.